luni, 12 decembrie 2016

Ce functii au mini dronele?

O jucarie aflata pe lista de cerinte a multor copii, dar si pe cea a adultilor sunt mini dronele, niste dispozitive inteligente, din ce in ce mai populare astazi, care sunt disponibile la preturi mult mai accesibile decat in anii trecuti. Acestea sunt foarte usor de folosit si permit capturarea unor imagini unice, de la mare inaltime, insa sunt ideale si pentru inregistrarea celor mai deosebite clipuri video.

Exista mai multe magazine de unde pot fi achizitionate, insa locul ideal in care clientii au si posibilitatea de a testa produsele este iUni, cu show room-ul in sectorul 3 al capitalei. In schimb, cei care sunt decisi asupra unui anumit model, pot plasa o comanda online, pentru a economisi timp, iar pentru cele a caror valoare depaseste 499 de lei, transportul prin curier este din partea casei.

Usor de folosit

In functie de tipul acestor mini drone, pot fi incorporate diferite functii, iar produsele la iUni sunt pentru toate buzunarele, de la cele la 100 de lei, pana la cele care depasesc 600 de lei si care sunt mai performante. Acestea pot functiona la doua tipuri de viteza, potrivite atat pentru incepatori, cat si pentru cei mai avansati, iar controlarea se face cu usurinta prin intermediul unei telecomenzi, distanta maxima acceptata fiind de 200 de metri.


Functii incorporate


In functie de model, acestea dispun de o camera mai avansata, alaturi de 4 canale, iar gadgeturile sunt compatibile atat cu sistemul de operare Android, cat si cu iOs. De asemenea, durata de functionare este de pana la 10 minute, bateria fiind de circa 2.000 mAh, iar timpul necesar pentru o incarcare completa este de circa 3 ore. Avand dimensiuni reduse si o greutate de circa jumatate de kg, aceste mini drone reprezinta cadoul perfect pentru copii, insa si pentru unii adulti pasionati de aceasta tehnologie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu