vineri, 4 noiembrie 2016

Lenjeriile din Pucioasa sunt la mare cautare

Cu siguranta ca oricine isi doreste ca propriul dormitor sa se prezinte in cele mai bune conditii, fiind foarte multe aspecte care trebuie puse la punct in acest sens si adesea sunt omise. Aparent cele mai banale lucruri pot fi cele care sa schimbe in totalitate atmosfera dintr-o incapere, iar o idee foarte buna este optarea pentru lenjerii din bumbacPucioasa. Casa New Concept comercializeaza o gama foarte variata de astfel de produse, alaturi de multe alte tipuri de lenjerii, fiind aproape imposibil ca cineva sa nu gaseasca ceva pe placul sau.

Preturi atragatoare

Site-ul este foarte usor de urmarit, fiind prietenos cu utilizatorii, iar faptul ca fiecare produs are mai
multe imagini reprezinta un adevarat avantaj, intrucat va fi mult mai usor sa se ia o decizie cu privire la acestea. In plus, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care nimeni nu mai este nevoit sa astepte si sa vaneze reducerile, ofertele bune fiind disponibile in tot cursul anului. Nu in ultimul rand, pentru comenzile mai mari de 399 de lei se asigura transportul gratuit, coletele fiind livrate in cel mai scurt timp incepand cu urmatoarea zi.

Produse de calitate


Pentru a tine clientii mai aproape, Casa New Concept propune un sistem foarte atragator de fidelizare, dar ofera si un cadou la fiecare doua lenjerii achizitionate. Toate produsele sunt de calitate, nu se deterioreaza nici dupa mai multe spalari, iar intretinerea nu este una foarte complexa. In schimb, exista cateva reguli care trebuie respectate, insa acestea sunt foarte simple: nu se admite setarea unei temperaturi mai mari de 40 de grade pentru spalarea la masina automata si nici nu trebuie folosite substante de innalbire deoarece exista riscul ca modelul lenjeriilor de pat din bumbac Pucioasa sa se deterioreze. De asemenea, si la calcarea lenjeriilor trebuie acordata putina atentie pentru evitarea riscului ca modelul sa fie stricat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu