luni, 27 martie 2017

Vara asta ne facem concediul in LefkadaProbabil ca cele mai multe persoane abia asteapta vara pentru a-si programa un concediu de vis, avand la dispozitie foarte multe oferte din care sa aleaga, in functie de preferinte si de bugetul alocat. Multi se orienteaza catre litoralul romanesc, in timp ce altii, mai inspirati, aleg oferte de sejur in Lefkada, Grecia fiind ticsita cu o multime de comori care asteapta sa fie descoperite. Asadar, cei care isi doresc sa gaseasca cele mai bune preturi, pot apela la Aerotravel, care se remarca prin faptul ca se gasesc variante atractive pentru a indeplini preferintele chiar si celor mai pretentiosi turisti.

Drum si cazareO oferta charter reprezinta cea mai buna alegere datorita faptului ca orice calator se bucura de confort. Zborurile sunt din Bucuresti, nu au escala, astfel ca se ajunge imediat la destinatie, fara timp pierdut sau opriri pentru a fi obositor, iar pe aceasta cale nici nu mai exista grija bagajelor care pot fi ratacite intre curse. De asemenea, nu trebuie omise nici posibilitatile de cazare, hotelurile si pensiunile fiind de la 2 pana la 5 stele. Cine isi doreste poate experimenta pe propria piele atmosfera autentica greceasca alegand o casuta din mediul rural, in timp ce unii se pot orienta catre hotelurile amplasate direct pe plaja, pentru a fi cat mai aproape de marea Ionica.

Paradisul grecescAceste oferte de sejur in Lefkada accesibile la Aerotravel sunt disponibile incepand cu inceputul lunii mai, iar sezonul se termina la sfarsitul lunii septembrie. In tot acest timp, turistii au acces la cele mai bune facilitati, Grecia fiind bine pregatita in acest sens, toate plajele sunt curate si bine intretinute, iar barurile, terasele si restaurantele se gasesc la tot pasul. Pe itinerarii pot fi incluse si diferite muzee, monumente sau galerii de arta din Lefkada, ce nu trebuie ratate de catre cei care ajung aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu